Afløb & faldstammer – Erik Larsen & Co. VVS
kan udskifte det hele for dig

Tæring
​Der sker tæring på både afløb og faldstammer med tiden, og er der rotter i dem, kan tæringen ske hurtigt.Du kan læse mere om rottebekæmpelse her og undgå mange skader. Erik Larsen & Co. VVS udfører alle former for udskiftning og renovering af diverse afløb og faldstammer, så du ikke pludselig står med en kedelig vandskade, der koster mange penge at få udbedret.

Få både afløb og faldstamme tjekket og evt. udskiftet i tide
Løber afløbet i dit badeværelse over, når du går i bad, eller har du mistanke om, at en faldstamme er slidt, så er det en god idé at få det udbedret hurtigt. Enten i form af renovering eller udskiftning af faldstamme. Ved at vente risikerer du blot, at skaden bliver større, og dermed dyrere at reparere.

Stor eller lille opgave
Vi udfører både større og mindre renoveringsopgaver, og ved opgaver, der kræver minimum en dags arbejde, kommer vi gerne ud og giver et tilbud på arbejdet. Ved mindre opgaver udfører vi arbejdet, efter du har kontaktet os.

Hvis du har spørgsmål til faldstammer eller tæring, er du altid velkommen til at ringe til os på 35 36 00 85, eller udfylde kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt


Klik her for at se priser.​