Nyt badeværelse

Erik Larsen & Co. VVS kører i hele København

Skal du have installeret nyt badeværelse eller renoveret det gamle, så kontakt Erik Larsen & Co. VVS, hvis du vil være sikker på et resultat i topkvalitet.​ Vi kommer gerne hjem til dig, og ser på mulighederne for dit badeværelse, så vi kan gennemgå ønskerne for drømmebadeværelset, samt give dig et uforpligtende tilbud på det.

Hvad gør jeg hvis jeg ønsker tilbud på badeværelse renovering/nyt badeværelse?
Send os en mail med et billede eller 2 af dit nuværende bad / rum skriv din adresse og tlf. nr. og at du ønsker tilbud på badeværelse. 
Vi vil derefter sende dig et pris estimat, og hvis dette passer med dine forventninger booker vi et møde hos dig for udarbejdelse at dit konkrete tilbud.
Da vi kun bruger vores egne håndværkere er der desværre lidt ventetid på opstart af nye badeværelser op til 4-6 måneder. 

​Vi tager gerne totalentreprisen
Hos Erik Larsen & Co. VVS har vi mange års erfaring med renovering og nybyg af badeværelser. Vi har altid 2-3 mand, som udelukkende laver badeværelser, og derfor ved vi præcis hvordan man forener funktionalitet og æstetik.
Vi tager gerne totalentreprisen på dit badeværelsesprojekt, og da vi selv råder over murer, maler og selvfølgelig VVS’er samt har en elektriker som fast samarbejdspartner, kan vi let koordinere arbejdet, og dermed holde byggetiden nede. Skulle du selv ønske at stå for en del af arbejdet, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

​Badeværelser i høj kvalitet
Det er vigtigt at bruge uddannede fagfolk, når badeværelset skal bygges, og det gælder ikke mindst i forbindelse med VVS-arbejdet.

Overholdelse af lovgivningen
Der findes regler omkring afløb og rør, som skal indtænkes i byggeriet, og her skal der autoriserede VVS-folk til. Dem har vi hos Erik Larsen & Co, og derfor er du sikker på, at når vi bygger dit badeværelse, så sikrer vi overholdelse af alle myndighedskrav.

Godt at overveje
Inden man indhenter tilbud, er det en god ide at gøre sig følgende overvejelser:

  • Skal eksisterende rum bruges?
  • Skal der inddrages plads fra andet rum, og hvad skal der være plads til i badeværelset?
  • Lav evt. en skitse.

Vi hjælper også gerne med indretningsforslag ved udarbejdelse af tilbud, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få prisen på dit drømmebadeværelse..