Velkommen til Erik Larsen & Co. VVS

Vores brede erfaring inden for VVS-arbejde i hele København, sikrer dig en hurtig og professionel løsning uanset om badeværelset skal udskiftes, eller om jeres andelsforening har brug for en rutineret samarbejdspartner i forbindelse med fraflytninger. Kig rundt på siderne og lad dig blive inspireret. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 3536 0085. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi hjælper private, andelsforeninger og virksomheder

 

Kunderne har heldigvis bemærket den høje kvalitet i de udførte opgaver. Vi er glade for hver eneste af vores kunder, og er klar til også at hjælpe dig, uanset om du er privatperson, repræsentant for en virksomhed, eller måske du involveret i en andelsforening.

Vi afgiver tilbud på VVS-Opgaver i hele København

 

Vi afgiver gerne tilbud på din opgave, før vi går i gang. Ved mindre opgaver gives tilbud ud fra billeder og ved større arbejder såsom badeværelser gives overslag ud fra billeder. Hvis overslaget passer med jeres forventninger kan der derefter bookes en aftale om gennemgang på stedet for endeligt tilbud på jeres opgave.

Billeder bedes sendes på mail husk at sætte navn adresse og tlf. på vi tilstræber at svare på disse inden for max 2 arbejdsdage .

Det kan også være, at du hellere vil se på nogle badeværelses løsninger før du kontakter os, og her er du velkommen til at besøge vores butik og udstillingslokale på Nørrebro i København. Vi har altid en stor udstilling af blandt andet små håndvaske, der kan inspirere dig til at komme videre. Vores beliggenhed i København gør, at vi har stor ekspertise i at arbejde med badeværelser i alle typer lejligheder.

Med Erik Larsen & Co. VVS får du kvalitetssikret håndværk. Vi er medlem af Dansk VVS Installatørforening, og har nu 6 år i træk, været finalist i kåringen om at være Årets VVS´er og i 2016 vandt vi som årets VVS’er!