Har andelsforeninger behov for VVS-Tjek?

Det korte svar er – Ja, det har de brug for, hvis de ønsker at sikre sig mod økonomiske overraskelser

 

Det lidt længere svar er, at så længe fordelingen mellem andelshaver og andelsforening er således, at andelshaverne har ansvaret de installationer, som forsyner lejligheden (de vandrette installationer) og foreningen har ansvaret for fællesinstallationerne (typisk de lodrette rørføringer), så er det nødvendigt at få foretaget VVS-Tjek inden fraflytning, men også i forbindelse med, der har været udført renoveringer af køkken og bad.

Man kan ikke fortænke beboerne i en andelsforening i, at de naturligt fokuserer på at deres nye køkken eller bad skal være så funktionelt som muligt – ej heller at de ønsker et pænt resultat. Ofte skyldes de opståede fejl i VVS-installationerne, at andelshaver blot ikke har været opmærksom på fællesinstallationerne i forbindelse med renoveringen. Denne uopmærksomhed må dog ikke komme en ny andelshaver eller selve foreningen til last. Har sælger ikke udbedret manglerne, har andelsboligforeningens bestyrelse pligt til at sikre sig, at køber får nedslag i prisen svarende til de skønnede udbedringsudgifter. Derfor vil det altid være i foreningens interesse at få udført et VVS-Tjek. Så kan sælger pålægges en eventuel udgift for ændringer, før han fraflytter.

Men hvorfor så tage fat i Erik Larsen & Co?

 

Der er mange grunde til det er Erik Larsen & Co. som skal være jeres faste leverandør af VVS-Tjek.

Vi har i mange år været den foretrukne VVS´er i København, da vi med vores beliggenhed på Nørrebro har stort kendskab til de forskellige andelsforeninger. Vi har arbejdet i mange af bygningerne tidligere, og kender dermed konstruktionerne. Et andet vigtigt argument for at vælge os er, at vi leverer varen i god kvalitet hver gang. Det er der nok andre end os, som vil påstå. Der er dog ikke andre der som os, er blevet nomineret 5 år i træk som årets VVS´er!

 

Tilbud og kontakt! Ønsker du et VVS-Tjek, eller ønsker du et fast samarbejde om kontrol af installationerne i jeres forening? Ring til os på tlf: 3536 0085. Du er også velkommen til at sende en besked via kontaktformularen, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Prisen er 1200 kr. inkl. moms (VVS skema vil blive udfyldt)