Små og store badeværelser

Din ekspert i badeværelser!

 

Er du blevet træt af dit badeværelse, eller ønsker du at forøge lejlighedens værdi, så er du kommet til den rigtige side.Vi har gennem mere end 25 år, renoveret og sat utallige badeværelser op i København. Dermed kan vi uden overdrivelse sige. ”Vi er specialisten i København til lige den opgave”.

Ejendommene vi har arbejdet i, har selvfølgelig været meget forskellige. Nogle har meget små badeværelser, mens andre herskabs lejligheder kan have kæmpe rum. Vores erfaring har lært os at få det optimale ud af badeværelset uanset antallet af kvadratmeter. Udnyttelsen af kvadratmetrene skal ske i samspil med at skabe et rum, der på bedste vis udnytter spejle og lys.

Specielt når det drejer sig om en lille vask til et meget lille badeværelse, har vi en meget stor ekspertise indenfor området.

 

Uforpligtende tilbud

 

Vores store erfaring, samt viljen til hele tiden at være på forkant med nye løsninger og materialer, har gjort os til kundernes foretrukne samarbejdspartner i København. Vi varetager opgaverne hvor, og når, der er brug for os, og da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, er vi villige til at tilbyde meget fordelagtige priser på den høje kvalitet.

Hvis du vælger os til at hjælpe dig med opgaven, så garanterer vi, at vi vil levere en løsning, der er mere end blot i orden. Uden at virke for selvhøjtidelig så er det nok ikke helt uden grund til at vi 5 år i træk har været finalist som ”årets håndværker”. I 2016 vandt vi finalen.

Årsagen til kundernes tilfredshed skyldes flere faktorer. En af de væsentlige er, at vi altid følger en fast procedure når vi skal sætte et nyt badeværelse op. Først tager vi en snak med kunden om ønsker og behov, dernæst kommer vi forbi, for at kigge på lejligheden. Efterfølgende giver vi et uforpligtende tilbud, og når det er accepteret, går vi i gang med opgaven.

Kontakt os på Tlf.3536 0085 eller mail el@eriklarsen.dk

Kontakt os allerede i dag, hvis du går med overvejelser om at udskifte eller renovere dit badeværelse. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt. Vedhæft gerne et par billeder dit nuværende badeværelse, skriv din adresse og tlf. nr. og at du ønsker tilbud på badeværelse.

 

Godt at overveje

 

Inden man indhenter tilbud, er det en god ide at gøre sig følgende overvejelser:

 

Skal eksisterende rum bruges?

Skal der inddrages plads fra andet rum, og hvad skal der være plads til i badeværelset?

Lav evt. en skitse.

 

Vi hjælper også gerne med indretnings forslag ved udarbejdelse af tilbud, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få prisen på dit drømme badeværelse.

Vi tager gerne totalentreprisen

Hos Erik Larsen & Co. VVS har vi mange års erfaring med renovering og nybyg af badeværelser. Vi har altid 2-3 mand, som udelukkende laver badeværelser. Derfor ved vi præcis hvordan man forener funktionalitet og æstetik.
Vi tager gerne totalentreprisen på dit badeværelsesprojekt, og da vi selv råder over murer, maler og selvfølgelig VVS’er samt har en elektriker som fast samarbejdspartner, kan vi let koordinere arbejdet, og dermed holde byggetiden nede.

Overholdelse af lovgivningen

Der findes regler omkring afløb og rør, som skal indtænkes i byggeriet, og her skal der autoriserede VVS-folk til. Dem har vi hos Erik Larsen & Co, og derfor er du sikker på, at når vi bygger dit badeværelse, så sikrer vi overholdelse af alle myndighedskrav.