Vores beliggenhed og erfaring gør os til eksperter inden for små håndvaske.

Vi er specialister i små håndvaske. Har du brug for noget fornyelse på dit badeværelse, eller har “tidens tand” været lidt hård ved din håndvask, så læs endelig videre. 

 

Erik Larsen & Co. har specialiseret sig i små håndvaske, der passer til de fleste lejligheder i København. Du kan se det store udvalg herunder, og du er velkommen til at komme ind i butikken på Nørrebrogade 60, hvor vi altid har et stort udvalg udstillet.

En håndvask er ikke bare en håndvask. Der er mange forskellige typer, der hver især giver badeværelset et forskelligt udtryk. Selv inden for kategorien “små håndvaske”, er der stor forskel på form og størrelser. Der er f.eks. flere der vælger en hjørnevask, da den ofte kan være med til, at udnytte pladsen bedre.

Uanset om du er i gang med en renovering af badeværelset, eller om du overvejer en ny håndvask i forbindelse med nyt badeværelse, hjælper vi dig gerne gennem hele processen.

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i almindelige og store håndvaske og har vi ikke lige en håndvask efter din smag er du velkommen til at kontakt os og vi skal se hvad vi kan gøre.

 

Vi afgiver altid et tilbud, før vi går i gang med opgaven. Hvis vi vurderer at opgaveløsningen tager mere end 1 arbejdsdag, kommer vi ud før vi afgiver et tilbud. Når vi sammen med dig har drøftet behovet og rådgivet omkring løsnings mulighederne, vil vi afgive et skriftligt tilbud.

 

Kontakt

 

Send os gerne en mail, eller ring til os på 3536 0085, hvis du har spørgsmål.

Vi kan levere små håndvaske til en meget fordelagtig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er stolte over at skrive at følgevirkningen af dette er, at vi 5 år i træk er blevet nomineret til Årets VVS. I 2016 vandt vi som endda! 

Billederne indeholder størrelse og pris.