KLOAKARBEJDE HOS ERIK LARSEN & CO. VVS

Kloaksystemet
Har du problemer med kloaksystemet? Har rotter ødelagt et rør? Eller trænger kloakinstallationen bare til at blive renoveret efter mange års slid? Erik Larsen & Co. VVS er autoriseret kloakmester og udfører diverse kloakarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor kan du være sikker på en renovering i høj kvalitet, når du får os til at stå for kloakarbejdet. Du er velkommen til at ringe til os på 35 36 00 85, eller udfylde kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.Undgå oversvømmelse
Uden et velfungerende kloaksystem er der stor risiko for, at du pludselig står med en kostbar vandskade. Har rotter for eksempel gnavet hul i et rør, kan et skybrud hurtigt sende din kælder under vand.

Reparationsmuligheder
Vi kan både punktrenovere dine installationer hvis skaden ikke er så stor, eller vi kan udskifte hele rør, hvis det er påkrævet. Med en tv-kørsel kan vi registrere eventuelle brud på kloaksystemet, så vi hurtigt kan vurdere, hvordan det skal renoveres. Kontakt os gerne, så vi kan give dig en individuel rådgivning om hvordan du bedst kommer problemet til livs.

Ved større opgaver (minimum én dags arbejde) kommer vi gerne ud og giver pris på arbejdet, mens vi ved mindre renoveringsarbejde udfører opgaven på bestilling over telefon eller mail.

​Se alle vores priser her.